<h2>Ανακαινίζω - Κτίζω - Διακοσμώ</h2><p>Σας προσκαλούμε να ανακαινίσουμε, διαμορφώσουμε & διακοσμήσουμε μαζί τον χώρο σας !!!</p> <h2>Ανακαινίζω - Κτίζω - Διακοσμώ</h2><p>Σας προσκαλούμε να ανακαινίσουμε, διαμορφώσουμε & διακοσμήσουμε μαζί τον χώρο σας !!!</p> <h2>Ανακαινίζω - Κτίζω - Διακοσμώ</h2><p>Σας προσκαλούμε να ανακαινίσουμε, διαμορφώσουμε & διακοσμήσουμε μαζί τον χώρο σας !!!</p> <h2>Ανακαινίζω - Κτίζω - Διακοσμώ</h2><p>Σας προσκαλούμε να ανακαινίσουμε, διαμορφώσουμε & διακοσμήσουμε μαζί τον χώρο σας !!!</p>
Previous Next
Όροι

Ανακαινίσεις στην Παλλήνη - Αττική από την INTERKTISMA.


Λειτουργεί εκθεσιακός χώρος στο 18ο χλμ λεωφόρου Μαραθώνος.

Η εταιρία INTERKTISMA σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της, όπου η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση και η δόμηση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας χώρων μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία καλαισθησίας και δημιουργικότητας. Μαζί μας μπορείτε να δείτε το σπίτι που φαντάζεστε να παίρνει μορφή στο πραγματικά δικό σας σπίτι. Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα ενσαρκώσουν τις ιδέες και τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας - γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!
 
Αναλαμβάνουμε Ανακαινίσεις στην Παλλήνη και σε όλη την Αττική και πάντα έχουμε σκοπό να σας αφήσουμε ικανοποιημένους από την πρώτη κι όλας επίσκεψη. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε δημιουργήσει και ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες. Οι διαδικασίες αυτές επιλέχθηκαν με βάση 2 κριτήρια:
 1. Φέρνουν αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε ποιότητα. Επιλέγοντας την INTERKTISMA για Ανακαινίσεις, ξέρετε ότι θα έχετε αυτό που θέλετε, προσεγμένο στη λεπτομέρεια.
 2. Απαιτούν το λιγότερο δυνατό χρόνο για το επίπεδο των αποτελεσμάτων. Έτσι μειώνουμε την αναστάτωση που προκαλείται σε Ανακαινίσεις στο ελάχιστο.

Ανακαινίσεις κουζίνας με την INTERKTISMA και θα νοιώσετε ξανά την απόλαυση του μαγειρέματος σε καινούρια κουζίνα. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα προσφορών, μπορείτε να επιλέξετε την κουζίνα που θέλετε. Οι πιο οικονομικές μας προτάσεις παραμένουν αξιόπιστες και οικονομικές, γιατί πρώτο μας μέλημα είναι η δική σας εξυπηρέτηση. Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας και τον κατάλληλο φωτισμό, για να διακρίνετε πιο εύκολα τις λεπτομέρειες που χρειάζεται κατά τον καθαρισμό των λαχανικών και των κρεατικών.

Κάντε λοιπόν το μαγείρεμα μία ευχάριστη ασχολία και καταπλήξτε τους φίλους σας με τις ανακαινίσεις της INTERKTISMA στην Παλλήνη, Αττική.

Δώστε στο σαλόνι σας το κατάλληλο ύφος, αυτό που σας βοηθάει να χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Για Ανακαινίσεις σαλονιού το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί αξιοποιώντας χρόνια μελέτης και στατιστικών, να σας βοηθήσει να βρείτε τι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε πιο αποτελεσματικά. Εκεί είναι ο χώρος που θα μαζευτείτε με την παρέα σας, για να δείτε έναν αγώνα τρώγοντας πίτσα, ή για να παίξετε επιτραπέζια. Αναλόγως πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για Ανακαινίσεις σαλονιού, που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Στο μπάνιο κοιτάζουμε κάθε πρωί τον εαυτό μας στον καθρέφτη και θέλουμε να δούμε αυτό που βλέπουν οι άλλοι κοιτάζοντας εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται φυσικός φωτισμός, ο οποίος δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τα κατάλληλα χρώματα στο χώρο. Φυσικά στην INTERKTISMA στην Αττική μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις της αρεσκείας σας, αν σκέφτεστε για Ανακαινίσεις μπάνιου. Μεγάλο ρόλο στις Ανακαινίσεις μπάνιου παίζει και ο σωστός εξαερισμός του χώρου. Με το σωστό εξαερισμό του μπάνιου, αποφεύγετε τη μετάδοση άσχημων μυρωδιών στο υπόλοιπο σπίτι. Επίσης οι υδρατμοί όταν κάνετε μπάνιο, απομακρύνονται πιο εύκολα με καλό εξαερισμό και το μπάνιο σας γλιτώνει από τη δημιουργία μούχλας.

Φυσικά από τους χώρους που χρειάζονται προσοχή δε θα μπορούσε να λείπει κανένας, αλλά προπαντώς η κρεβατοκάμαρα. Αυτό είναι το μέρος όπου ξεκινάει και τελειώνει η κάθε μας μέρα. Βασικός του στόχος είναι να μας κάνει να νοιώθουμε όσο πιο άνετα γίνεται, ώστε να κοιμόμαστε εύκολα και να ξυπνάμε ξεκούραστοι. Εμπιστευτείτε μας με τις Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαρας σε όλη την Αττική και θα δείτε τη διαφορά στον ύπνο σας.

Η INTERKTISMA αναλαμβάνει και Ανακαινίσεις παιδικών δωματίων στην Παλλήνη και την υπόλοιπη Αττική. Φυσικά γνωρίζουμε πως η διαμόρφωση ενός δωματίου μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία των ανθρώπων. Ιδιαίτερα των παιδιών, που σε αυτές τις ηλικίες όλα τους τα ερεθίσματα διαμορφώνουν ένα μέρος του χαρακτήρα τους. Γι' αυτό μία ανακαίνιση του δωματίου τους, μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για το μέλλον του, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Γι' αυτό οι ειδικοί της INTERKTISMA στην Παλλήνη μπορούν να σας βοηθήσουν στις επιλογές σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:
 • Ανακαινίσεις (Προσωπικού & εργασιακού χώρου - Εκκλησίες - Αυλές - Μπάνιο - Κουζίνα)
 • Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Υδρομονώσεις
 • Διαμόρφωση & Διακόσμηση (Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου)
 • Δάπεδα - Τοιχία (Πλακάκια - Πέτρες - Μάρμαρα - Γρανίτες - Ξύλινα δάπεδα - Laminate)
 • Τοποθετήσεις (Πλακιδίων - Πετρωμάτων - Υαλότουβλων)
 • Επενδύσεις (Ξύλινες - Πέτρινες)
 • Κατασκευές (Τζάκια Ενεργειακά και Παραδοσιακά - Barbeque - Πέργκολες)
 • Υδραυλικές - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Γυψοσανίδες
 • Κτισίματα - Μερεμέτια - Επισκευές
 • Πόρτες Ασφαλείας - Κουφώματα (Αλουμίνιο - PVC - Ξύλο)
Επικοινωνήστε με την INTERKTISMA στην Παλλήνη για μία δωρεάν προσφορά δίχως καμία επιβάρυνση!